Lėlių namai

Šiandieninių lėlių namų istorija prasidėjo maždaug prieš keturis šimtus metų. Maži, tikroviško eksterjero ir interjero lėlių namai Europoje atsirado XVIII a. Nuo pat pradžių lėlių nameliai buvo ypatinga vaikų žaidimų erdvė, tačiau dažnai tokių namų kūrimas tampa kelių šeimos kartų hobis, perduodamas ir puoselėjamas ne vieną dešimtmetį. Mini Pasa...

Šiandieninių lėlių namų istorija prasidėjo maždaug prieš keturis šimtus metų. Maži, tikroviško eksterjero ir interjero lėlių namai Europoje atsirado XVIII a. Nuo pat pradžių lėlių nameliai buvo ypatinga vaikų žaidimų erdvė, tačiau dažnai tokių namų kūrimas tampa kelių šeimos kartų hobis, perduodamas ir puoselėjamas ne vieną dešimtmetį. Mini Pasaulyje galite įsigyti šiuos ypatingus medinius namus, apdailą, baldus ir detales bei pačius miniatiūrinių namelių gyventojus. 

Plačiau

Lėlių namai  290 prekių.

Subkategorijos

  • Namai

    Lėlių namai žaidimui,  hobiui, miniatiūrinių interjerų, kambarių kūrimui, dekoravimui, apšvietimo dizainui – vaikams ir suaugusiems.

  • Baldai

    Mini Pasaulyje atraskite lėlių namams kurtus bei miniatiūriniams interjerams pritaikytus kokybiškus baldus: lovas, spintas, indaujas, pietų stalus ar svetainės stalelius, virtuvės baldus, kėdes, sofas, fotelius, rašomuosius stalus ir kt.

  • Gyventojai

    Lėlių namų gyventojai – tai kolekcinės, ne aukštesnės nei 12 cm rankų darbo miniatiūrinės lėlės. Kai kurių rankos ir kojos lankstosi, todėl jas galima pasodinti. Puikiai tinka ne tik apgyvendinti išskirtiniuose kelių šeimos kartų kurtuose bei įrengtuose miniatiūriniuose namuose, bet ir kolekcionuoti.

  • Apšvietimas

    Mini Pasaulyje galima įsigyti ir elektros instaliacijų, jungčių, lizdų, miniatiūrinių šviestuvų lėlių namams ir dekoracijoms. Miniatiūrų kokybė visad stebina tikslumu ir kruopščiai atliktu darbu, o apšviesti lėlių namai bei miniatiūros suteikia mūsų namams jaukumo, sugrąžina į vaikystę!

  • Aksesuarai

    Jūsų pomėgiams ir hobiui - lėlių namams miniatiūrinės interjero detalės, baldai, puošmenos ir aksesuarai: indai, šviestuvai, maisto ir gėrimų miniatiūros, namų apyvuokos daiktai, veidrodžiai, laikrodžiai, knygos, gaubliai, pakabos ir kt.

     

puslapyje
Rodoma 1 - 9 iš 290 prekių
Rodoma 1 - 9 iš 290 prekių