Naujos prekės

Specialūs pasiūlymai

  • Džiunglės
    Džiunglės

    Stalo žaidimas mažiesiems. Šis...

    11,60 € -20% 14,50 €

Informacija

Dekupažas

Dekupažo technika, tai daiktų, baldų, sienų dekoravimo piešiniais technika.

Decopatch kompanijos istorija prasidėjo mažame dulkėtame Lijono garaže, šeimininkas sugalvojo atnaujinti savo seną drabužių spintą ir išklijavo ją spalvotu popieriumi. Taip gimė idėja! Viskas ko reikia - tai labai plono, bet ypač atsparaus Decopatch popieriaus lakšto, te...

Dekupažo technika, tai daiktų, baldų, sienų dekoravimo piešiniais technika.

Decopatch kompanijos istorija prasidėjo mažame dulkėtame Lijono garaže, šeimininkas sugalvojo atnaujinti savo seną drabužių spintą ir išklijavo ją spalvotu popieriumi. Taip gimė idėja! Viskas ko reikia - tai labai plono, bet ypač atsparaus Decopatch popieriaus lakšto, teptuko ir šiek tiek Decopatch klijų! Decopatch produkcija orientuota į vaikus, skatina jų begalinį kūrybiškumą. Decopatch medžiagos yra saugios, o pasirinkimas vaikiškų papier mache figūrėlių ir nuotaikingo popieriaus yra ypač didelis. 

Mini Pasaulyje siūlome išskirtinio Decopatch siūlomo ir kuriamo dekupažo meno priemones. Pas mus rasite visus įrankius, klijus bei specialų popierių dekupažiniams darbams. Kurkite bei puoškite buities daiktus, skulptūras, rėmelius, Papr Mache (popieriaus masės) figūrėles ir objektus, kalėdinisu ar velykinius žaisliukus, net margučius! Su Decopatch priemonėmis dekupažo technika lengvai įveikiama visiems, o rezultatas tikrai nudžiugins. 

Pasidaryk pats! Dekoravimas Decopatch popieriumi: teptuku užtepkite ant paviršiaus klijų, uždėkite Decopatch popieriaus skiautę ir ant viršaus jį padenkite dar vienu sluoksniu klijų.

Rekomenduojama nuo 8 metų amžiaus.

Plačiau

Dekupažas  97 prekių.

Subkategorijos

  • Rinkiniai

    Dekupažo technika, tai daiktų, baldų, sienų dekoravimo piešiniais technika. Mini Pasaulyje siūlome išskirtinio Decopatch siūlomo ir kuriamo dekupažo meno priemones. Pas mus rasite visus įrankius, klijus bei specialų popierių dekupažiniams darbams. Kurkite bei puoškite buities daiktus, skulptūras, rėmelius, Paper Mache (popieriaus masės) figūrėles ir objektus, kalėdinius ar velykinius žaisliukus, net margučius! Su Decopatch priemonėmis dekupažo technika lengvai įveikiama visiems, o rezultatas tikrai nudžiugins. 

    Pasidaryk pats! Decopatch  rinkiniuose rasite popierių, figūrėlę, teptuką ir klijus. Dekoravimas popieriumi: teptuku užtepkite ant paviršiaus klijų, uždėkite Decopatch popieriaus skiautę ir ant viršaus jį padenkite dar vienu sluoksniu klijų.

    Rekomenduojama nuo 8 metų amžiaus.

  • Papier Mache figūrėlės

    Popieriaus masė dabar naudojama dekoravimui ir struktūrų kūrimui ten, kur svarbu kaina ir nesudėtingas pasigaminimas, pvz., mene, amatuose. Šiais laikais Papier Mache žaliavą išgauti yra kur kas lengviau, nes yra dokumentus naikinančios tam tikros įmonės su specialia įranga. Jos nesudėtingai išgauna susmulkinto popieriaus gabalėlių pavidalo žaliavą, kuri ir yra ,,papjė mašė".

    Mini Pasaulyje rasite įvairių formų ir dydžių popieriaus masės figūrėles, kurias galite naudoti dekupažui, piešimui, klijavimui ir kitiems savo projektams.

  • Raidės

    Decopatch kompanijos istorija prasidėjo mažame dulkėtame Lijono garaže, šeimininkas sugalvojo atnaujinti savo seną drabužių spintą ir išklijavo ją spalvotu popieriumi. Taip gimė idėja! Viskas ko reikia - tai labai plono, bet ypač atsparaus Decopatch popieriaus lakšto, teptuko ir šiek tiek Decopatch klijų!

    Decopatch produkcija orientuota į vaikus, skatina jų begalinį kūrybiškumą.

    Decopatch medžiagos yra saugios, o pasirinkimas vaikiškų Papier Mache figūrėlių ir nuotaikingo popieriaus yra ypač didelis. 

    Pristatome popierines baltas raides, kurias galite naudoti bei dekoruoti įvairioms progoms ir šventėms. 

  • Popierius ir priemonės

    Mini Pasaulyje siūlome išskirtinio Decopatch siūlomo ir kuriamo dekupažo meno priemones. Pas mus rasite visus įrankius, klijus bei specialų popierių dekupažiniams darbams. Kurkite bei puoškite buities daiktus, skulptūras, rėmelius, Paper Mache (popieriaus masės) figūrėles ir objektus, kalėdinius ar velykinius žaisliukus, net margučius! Su Decopatch priemonėmis dekupažo technika lengvai įveikiama visiems, o rezultatas tikrai nudžiugins. 

    Atraskite naują hobį!

puslapyje
Rodoma 19 - 27 iš 97 prekių
Rodoma 19 - 27 iš 97 prekių