Naujos prekės

Informacija

Kolekcininkams

Miniatiūrinės transporto priemonės pirmą kartą pasaulyje pasirodė tuo pačiu metu, kaip ir tikri automobiliai. Nors miniatiūros pirmą kartą buvo pristatytos kaip vaikiški žaislai, dabar jas vertina įvairaus amžiaus, lyties ir kilmės žmonės, jos tampa puikia dovana kolekcininkams ir automobilių mylėtojams. Kalbant apie automobilių modelių kainas, ...

Miniatiūrinės transporto priemonės pirmą kartą pasaulyje pasirodė tuo pačiu metu, kaip ir tikri automobiliai. Nors miniatiūros pirmą kartą buvo pristatytos kaip vaikiški žaislai, dabar jas vertina įvairaus amžiaus, lyties ir kilmės žmonės, jos tampa puikia dovana kolekcininkams ir automobilių mylėtojams. Kalbant apie automobilių modelių kainas, jos gali labai skirtis priklausomai nuo pagaminimo metų, modelio gamybai naudotų medžiagų ir detalių skaičiaus bei paties modelio retumo.
Didelis susidomėjimas pasaulyje yra ir lėktuvų modeliais, kolekcinėmis lėlėmis bei baldų ar muzikos instrumentų miniatiūromis.
Mini Pasaulyje galite rasti įvairių gamintojų, markių bei mastelių kolekcinius modelius, o jei savo norimo modelio nerasite, galite kreiptis į mus ir pasiteirauti - galbūt mes galėsime išpildyti jūsų svajonę ir užsakyti ieškomą automobilio ar lėktuvo modelį.

Plačiau

Kolekcininkams  485 prekių.

Subkategorijos

  • Kelių transportas

    Kolekciniai  kelių transporto modeliai- lengvieji automobiliai, motociklai, dviračiai, karinė technika, sunkvežimiai ir autobusai, troleibusai bei kiti keliuose sutinkamų transporto priemonių modeliukai. 

  • Lėktuvai

    Mini Pasaulyje galite rasti įvairių lėktuvų modelius, tarp kurių tiek nauji, tiek labai seniai nebegaminami keleiviniai, kariniai ar kosminiai lėktuvai.
    Neradę savo norimo modelio, galite kreiptis į mus ir pasiteirauti - galbūt galime išpildyti jūsų norą ir užsakyti ieškomą lėktuvo modelį.

  • Laivai

    Mini Pasaulyje yra galimybė atrasti įvairių laivų modelius. Neradę savo norimo modelio, galite kreiptis į mus ir pasiteirauti -  galbūt galime išpildyti jūsų norą ir užsakyti ieškomą laivo modelį.

  • Muzikos instrumentai

    Mini Pasaulyje siūlome įvairiaus mastelio kolekcinius muzikos instrumentų modleius: elektrinės gitaros, pučiamieji instrumentai, violančelės, būgnai, pianinai ir fortepijonai. Čia taip pat galite atrasti garsiausių pasaulio muzikantų gitarų modelius, tokių kaip Curt Cobain ir grupės Nirvana, Eric Clapton, U2lyderio Bono, John Lennon ir kitų dievaičių gitaras.

  • Porcelianinės lėlės
  • Aksesuarai
puslapyje
Rodoma 397 - 405 iš 485 prekių
Rodoma 397 - 405 iš 485 prekių