Naujos prekės

Specialūs pasiūlymai

  • Liūtas
    Liūtas

    Rinkinyje yra viena Playmobil liūto...

    5,59 € -30% 7,99 €

Informacija

Kūryba

Kūrybiniai užsiėmimai labiau nei bet kas kitas lavina motoriką, atmintį, moko skaityti, rašyti, atpažinti spalvas, formas ir net situacijas, padeda atsipalaiduoti, mokytis naujų dalykų ir atrasti vis kitas praturtinančias veiklas. Mini Pasaulyje siūlome galybę kūrybinių rinkinių įvairaus amžiaus žmonėms - tiek berniukams,tiek mergaitėms, tiek pa...

Kūrybiniai užsiėmimai labiau nei bet kas kitas lavina motoriką, atmintį, moko skaityti, rašyti, atpažinti spalvas, formas ir net situacijas, padeda atsipalaiduoti, mokytis naujų dalykų ir atrasti vis kitas praturtinančias veiklas. Mini Pasaulyje siūlome galybę kūrybinių rinkinių įvairaus amžiaus žmonėms - tiek berniukams,tiek mergaitėms, tiek paaugliams ar suaugusiems.

Čia rasite spalvinimo, klijavimo, konstravimo, origami, deimantinių mozaikų, tapybos pagal skaičius, lipdukų, smėlio, karoliukų, blizgučių, siuvinėjimo, dekupažo, piešimo ir kitus rinkinius, pagamintus iš kokybiškų ir spalvingų medžiagų.

Nuo teleskopo gamybos iki garsiausių dailininkų įkvėptų užduočių – nuostabi dovana kiekvienam!

Išbandę šiuos užsiėmimus galbūt net atrasite naują hobį?

Plačiau

Kūryba  271 prekių.

Subkategorijos

  • Spalvinimas

    Spalvinimo rinkiniai – tai rinkiniai, kuriuose pateikiami įvairiausių temų paveikslėliai spalvinimui. Dažname rinkinyje piešinių kontūrai patepti, kad spalvos nesusimaišytų. Čia rasite paprastesnių spalvinimo rinkinių ir ypatingus 3D spalvinimo rinkinius, kuriuos spalvojant atsiveria erdviniai vaizdai; taip pat garsiųjų dailininkų stiliumi paruošti piešiniai pažinčiai su pasaulinio meno kūriniais. Rinkinių pasirinkimas platus – tiek mažiesiems piešėjams, tiek suaugusiesiems.

  • Papuošalų gamyba

    Papuošalų gamyba puikiai padeda vystytis motorikai, tuo pačiu skatina kūrybiškumą, ugdo kantrybę ir susikaupimą. Dažniausiai mergaitėms patinkantis užsiėmimas, nes kuriant papuošalus iš šių rinkinių, gaminamos nuostabios draugystės apyrankės, karoliai, raktų pakabukai, knygų skirtukai, rankinių ar kaklo papuošalai, lankeliai plaukams. Kurkite ir dalinkitės !

  • Rinkiniai su lipdukais

    Rinkiniai skirti įvairaus amžiaus vaikams: gyvūnų, augalų, pasakų veikėjų, fantastinių personažų lipdukų rinkiniai; kūrybiniai rinkinukai su lipdukais; popierinių lėlių rengimas lipdukais, mažiesiems skirti paveikslėlių rinkiniai dekoravimui lipdukais; portretų kūrimas lipdukais; mados mėgėjų temomis bei linksmų ir išradingų užduočių rinkiniai su lipdukais.

  • Rinkiniai su smėliu

    Kūrybiniai rinkiniai su smėliu yra mėgstami visų vaikučių – juk su smėliu žaisti taip smagu! Paveikslėliai padengti lipnia plėvele, specialiai paruoštos dėželės neleis smėliui byrėri bet kur, o spalvoti smėlio ar blizgučių grūdeliai dailiai padengia visą reikalingą plotą, sukurdami ypatingus smėlio ar blizgančius paveikslus.

    Rinkiniuose rasite visko, ko gali prireikti šiam darbui. Mini Pasaulio sortimente rasite ir naktį šviečiančių paveikslėlių!

  • Raižymo rinkiniai
  • Deimantinės mozaikos
  • Tapyba skaičiais
  • Origami rinkiniai
  • Siuvinėjimas
  • Dekupažas
  • Kiti rinkiniai
puslapyje
Rodoma 28 - 36 iš 271 prekių
Rodoma 28 - 36 iš 271 prekių