Modeliavimas

Mini Pasaulyje atrasite įvairiomis technikomis surenkamus modelius ir jų rinkinius. Plastikiniai automobilių, karinės technikos ar aviacijos modeliai pradedantiesiems ir pažengusiems transporto mylėtojams rinkiniuose su apdailos priemonėmis – teptukais, dažais, instrukcijomis. Pažengusiems ir itin kruopštiems modeliuotojams  – mediniai laivų mod...

Mini Pasaulyje atrasite įvairiomis technikomis surenkamus modelius ir jų rinkinius. Plastikiniai automobilių, karinės technikos ar aviacijos modeliai pradedantiesiems ir pažengusiems transporto mylėtojams rinkiniuose su apdailos priemonėmis – teptukais, dažais, instrukcijomis. Pažengusiems ir itin kruopštiems modeliuotojams  – mediniai laivų modeliai. Šioje kategorijoje taip pat galite atrasti  ir naujus hobius – 3D metalinius konstruktorius Metal Earth, kurie iš smulkių metalinių detalių pavirsta į stulbinančiomis įvarių objektų figūromis.

Plačiau

Modeliavimas  239 prekių.

Subkategorijos

  • Automobiliai

    Klijuojami automobilių modeliukai rinkiniuose su priemonėmis – tiek pradedantiems, tiek pažengusiems. Rekomenduojama vaikams nuo 8 metų, paaugliams ir suaugusiems.

  • Karinė technika

    Klijuojami ar surenkami karinės technikos modeliai – tiek pradedantiems, tiek pažengusiems.  Modeliukų hobis rekomenduojamas vaikams nuo 8 metų, paaugliams ir suaugusiems.

  • Aviacija

    Klijuojami ar surenkami lėktuvų modeliai – tiek pradedantiems, tiek pažengusiems.  Aviacijos modeliavimas rekomenduojamas vaikams nuo 8 metų, paaugliams ir suaugusiems.

  • Laivai

    Klijuojami ar surenkami plastikiniai ir mediniai laivų modeliai – tiek pradedantiems, tiek pažengusiems. Modeliai rekomenduojami vaikams nuo 8 m., paaugliams ir suaugusiems.

     

  • Metaliniai modeliai

    Metal Earth 3D metalinių konstruktorių rinkiniuose yra ploni metaliniai lakštai su lazeriu išpjautomis detalėmis, kurias reikia tiesiog sujungti vieną su kita. Šiems modeliams surinkti nereikia nei klijų, nei dažų. Šie konstruktoriai sulaukia milžiniško populiarumo ir tarp suaugusiųjų, jų surinkimas nėra sudėtingas, o pats modelis atrodo labai estetiškai.

  • Priedai

    Modeliavimui bei maketų kūrimui skirtos priemonės ir įrankiai: klijai, lakas, minkštikliai, valikliai, skiedikliai, gruntas, dažai, purvo, dervos ar vandens bei kitų tekstūrų imitacijoms skirti pigmentai, teptukai, modeliavimo žirklės ir kt. Šios priemonės padeda sukurti itin realiai atrodančius transporto ar aplinkos objektus, perteikti jų tekstūrą, spalvas ir medžiagiškumą.

  • Akriliniai dažai

    Akriliniai dažai modeliavimui ir figūrėlių spalvinimui. Vallejo dažai – tai vandens pagrindo dažai, kurie nėra toksiški, taip pat nedegūs, supilstyti į 17 ml buteliukus su pilstytuvu, kuris apsaugo nuo išsiliejimo. Modelio spalva nurodyta visiems paviršiams ir sukurta taip, kad itin priliptų prie plastiko ir polisterio. Šiuos dažus galima skiesti, lakuoti. Visas priemones rasite Mini Pasaulyje.

puslapyje
Rodoma 127 - 135 iš 239 prekių
Rodoma 127 - 135 iš 239 prekių