Naujos prekės

Informacija

Papo žaidimo figūrėlės

PAPO kompanijai jau beveik 30 metų, todėl šiai dienai jie gali pasiūlyti platų - net 600 gyvūnų bei personažų - asortimentą. PAPO figūrėlės yra kuriamos Prancūzijoje ir gaminamos pagal aukščiausius kokybės reikalavimus. Personažai suteikia žaidimui vertę, kurios niekur kitur nėra, o gyvūnai išsiskiria tikslumu ir tikroviškumu. Žaidžiant su Papo ...

PAPO kompanijai jau beveik 30 metų, todėl šiai dienai jie gali pasiūlyti platų - net 600 gyvūnų bei personažų - asortimentą. PAPO figūrėlės yra kuriamos Prancūzijoje ir gaminamos pagal aukščiausius kokybės reikalavimus. Personažai suteikia žaidimui vertę, kurios niekur kitur nėra, o gyvūnai išsiskiria tikslumu ir tikroviškumu. Žaidžiant su Papo figūrėlėmis yra skatinama vaikų vaizduotė, vaikai susipažįsta su pasaulio gyvūnais ir istoriniais herojais. Štai kodėl vis daugiau įvairaus amžiaus vaikų ne tik žaidžia su Papo figūrėlėmis, bet jas ir kolekcionuoja.

Plačiau

Papo žaidimo figūrėlės  480 prekių.

Subkategorijos

  • Laukiniai gyvūnai

    Prancūzų gamintojo kokybiškos, rankomis dažytos laukinių gyvūnų žaidimo ir kolekcionavimo figūrėlės: buivolas, šakalas, ūdra, šimpanzė, panda, driežai, drugiai, šernas, balandis, tapyras, žirafa, dramblys ir kiti.

  • Naminiai gyvūnai

    Prancūzų gamintojo kokybiškos, rankomis dažytos naminių gyvūnų žaidimo ir kolekcionavimo figūrėlės: šunys, katės, naminiai paukščiai, avys, triušiai, karvės, arkliai ir kt.

  • Žirgynas

    Prancūzų gamintojo kokybiškos, rankomis dažytos žirgų žaidimo ir kolekcionavimo figūrėlės.

  • Vandens gyvūnai

    Prancūzų gamintojo kokybiškos, rankomis dažytos vandens gyvūnų žaidimo ir kolekcionavimo figūrėlės: ryklys, banginis, raja, medūza, jūros arkliukas, kardžuvė, vėžlys, krevetė, kalmaras, aštuonkojis ir kt.

  • Dinozaurai

    Prancūzų gamintojo kokybiškos, rankomis dažytos dinozaurų žaidimo ir kolekcionavimo figūrėlės: kronozauras, konkavenatorius, giganotozauras, archeopteriksas, mosazauras, gorgozauras, kardadantis tigras, pleziozauras, stirakozauras, pentaceratopsas, megalodonas, megaloceras, chilezauras, armagazauras, velociraptorius, stygimolochas, parazaurolofas, kompsognatas, alozauras, tiranozauras, kecalkoatlio pterozauras, oviraptorius, velociraptorius, iguanodontas, terizinozauras, kryolofozauras, akrokantozauras, keratozauras, polacanthus dinozauras, dimetrodonas, t-rex dinozauras, karnotauras, spinozauras, pteronodonas, barioniksas, triceraptosas, dilofozauras, mamutas, triceratopsas, tiranozauras, einiozauras, protoseratopsas, tylozauras, stegozauras, ankylozauras, brachiozauras, apatozauras, kaprosuchas ir kt.

  • Pasakų pasaulis

    Prancūzų gamintojo kokybiškos, rankomis dažytos pasakų personažų žaidimo ir kolekcionavimo figūrėlės: princesės, raudonkepuraitė, vienaragiai, undinė, fėjos, pilis, feniksas, balerina, pegasas, karaliur ir karalienė, burtininkai, Robinas Hudas ir pan.

  • Piratai

    Prancūzų gamintojo kokybiškos, rankomis dažytos piratų žaidimo ir kolekcionavimo figūrėlės: jūreiviai, rykliagalviai, berankiai ir pan.

  • Riteriai

    Prancūzų gamintojo kokybiškos, rankomis dažytos riterių ir kareivių žaidimo ir kolekcionavimo figūrėlės: lankininkai, šauliai, su ietimis, kardais ar kuokomis. Viduramžių kovotojai.

  • Fantazijos pasaulis

    Prancūzų gamintojo kokybiškos, rankomis dažytos fantastinių veikėjų žaidimo ir kolekcionavimo figūrėlės: mutantai, drakonai, vaiduokliai ir kiti fantastiniai gyvūnai bei personažai.

  • Istoriniai herojai

    Prancūzų gamintojo kokybiškos, rankomis dažytos istorinių veikėjų žaidimo ir kolekcionavimo figūrėlės: karaliai, princai ir kt.

  • Mini rinkiniai

    Prancūzų gamintojo kokybiškos, rankomis dažytų žaidimo ir kolekcionavimo figūrėlių rinkiniai: riteriai, naminiai gyvūnai, naminiai gyvūnai, dinozaurai, piratai, fantastiniai veikėjai ir kt.

puslapyje
Rodoma 469 - 477 iš 480 prekių
Rodoma 469 - 477 iš 480 prekių