Naujos prekės

Specialūs pasiūlymai

Informacija

Lėlės

Lėlė kaip žaislas yra naudojama ne vieną tūkstantį metų. Yra archeologinių įrodymų, kad lėlės yra seniausi žinomi žaislai. Lėlių gamintojai laai vertina savo kūrinių gerbėjus ir stengiasi kelti lėlių kokybę, parinkti tinkamiausias medžiagas, išdailinti lėlyčių grožį.

Mini Pasaulyje siūlome atrinktų Europos gamintojų lėlės, kuris išsiskiria savo...

Lėlė kaip žaislas yra naudojama ne vieną tūkstantį metų. Yra archeologinių įrodymų, kad lėlės yra seniausi žinomi žaislai. Lėlių gamintojai laai vertina savo kūrinių gerbėjus ir stengiasi kelti lėlių kokybę, parinkti tinkamiausias medžiagas, išdailinti lėlyčių grožį.

Mini Pasaulyje siūlome atrinktų Europos gamintojų lėlės, kuris išsiskiria savo dailumu, kokybe ir yra be galo mėgstamos mergaičių ar kolekcininkų visame pasaulyje.

Vaikams žaidžiant su lėlėmis vaidmenų žaidimus, sparčiau vystosi socialiniai įgūdžiai bei įsitvirtina šeimos vertybės, skatinamas kūrybiškumas bei gebėjimas spręsti kasdienes problemas.

Atraskite savo mylimą tinkamiausią lėlę dovanai ar kolekcijai.

Plačiau

Lėlės  205 prekių.

Subkategorijos

  • Vinilinės lėlės

    Švelniai vanile kvepiančios, rankomis siūtos ispanų gamintojo Paola Reina lėlės pavergia kiekvieną širdelę. Šios lėlės gali keistis drabužėliais, bateliais, taip pat gali tapti modeliais jūsų siuvamiems drabužiams. Lėlės tinka tiek žaidimui, tiek kolekcionavimui.

  • Minkštos lėlės

    Minkštos medžiaginės lėlytės skirtos net patiems mažiausiems vaikams, nes kokybiškos natūralios medžiagos, tvirtas pasiuvimas bei išraiškingi veidukai ir ryškios detalių spalvos visiškai pritaikytos mažiesiems, atsižvelgiant į rekomendacijas ir taisykles.

    HABA lėlytės jaukiai supakuotos metalinėse skardinėse dėželėse pasieks visus vaikus saugiai.

  • Santoro Gorjuss

    Santoro Gorjuss lėlių istorija prasidėjo mažoje studijoje Londone 1984 metais ir tapo visame pasaulyje žinomu prekės ženklu. Šių lėlių aukštis yra 32 cm, pagamintos Ispanijoje iš minkšto vinilo, drabužėliai dailiai pasiūti iš itin kokybiškų audinių, o plaukai labai tikroviški, lengvai šukuojami. Kiekviena lėlė yra žaviai tikroviška, pagaminta iš minkšto vinilo su išlenktomis rankomis ir kojomis bei kvepia išskirtiniu Gorjuss rožių ir sausmedžio kvapu.  Puiki dovana - įpakuota nuostabioje dėžutėje!

  • Tinyly lėlytės

    Djeco žaislų kūrėjų ir su meile pagaminta nauja figūrėlių pasaulio kolekcija: susipažinkite su mažomis Tinyly lėlytėmis!

    Šios gležnos būtybės yra vaizdingi ir originalūs Virginie Brachet kūriniai.

    Vaikus nuo 4 iki 9 metų į svajonių pasaulį nukels šios mielos mažos figūrėlės, kurių kiekviena yra neatsiejama nuo jų mielo, šiek tiek neįprasto draugo.

    Kiekvienos figūrėlės pakuotės viduje:

    1 figūrėlė + 2 aksesuarai

    + 1 palydovas + 1 mini knygelė

  • Porcelianinės lėlės

    Lėlės buvo žmogaus kultūros dalis tūkstančius metų. Senovės civilizacijos sukūrė lėles kaip žaislus, religinius artefaktus ir vaikų mokymo įrankius. XVIII ir XIX amžiuje lėlių gamyba tapo populiariu amatu, porcelianinės lėlės buvo labai išpopuliarėjo tarp kolekcininkų. Šias subtilias ir sudėtingas lėles dažnai gamindavo patyrę amatininkai ir dabar jos laikomos vertingais antikvariniais daiktais. Mini Pasaulyje atrasite kokybiškas kolekcines lėles ir ilgamečių Europos lėlių gamintojų.

    Porcelianinė lėlė puiki dovana kolekcionieriui!

  • Apranga

    Drabužiai ir bateliai Paola Reina lėlėms. Spalvingi kolekciniai drabužiai, batai pritaikyti 32 cm ir 42 cm lėlėms. Visi drabužėliai, kaip ir lėlės, jei nėra pas mus salone, gali būti užsakomos iš anksto. Aprenkite savo lėlės žaidžiant arba kolekcionuojant!

puslapyje
Rodoma 73 - 81 iš 205 prekių
Rodoma 73 - 81 iš 205 prekių